2020-03-13 12:00
Helsingin Jokerit ry

HELSINGIN JOKERIT RY TIEDOTE 13.3.2020

SUOMEN HALLITUKSEN TIEDOTUSTILAISUUS 12.3.2020
12.3.2020 tiedotustilaisuudessa maan hallitus on suosittanut mm. perumaan yli 500 hengen tilaisuudet, arvioimaan muiden kokoontumisten järjestämistä, sekä rajoittamaan vapaa-ajan harrastetoimintaa.

Lisätietoa: https://valtioneuvosto.fi/artikkeli/-/asset_publisher/10616/hallitus-paatti-suosituksista-koronaviruksen-leviamisen-hillitsemiseksi
 

SUOMEN JÄÄKIEKKOLIITON TIEDOTE 12.3.2020
Jääkiekkoliiton hallitus on 12.3.2020 päättänyt, että kaikkien Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen sarjatoiminta päättyy tältä kaudelta. Päätös astuu voimaan välittömästi. Tämä tarkoittaa, että jäljellä olevat pelit perutaan kaikilla sarjatasoilla.

Lisätietoa: http://www.finhockey.fi/index.php/ajankohtaista/item/4648-koronavirus-lopettaa-jaakiekkoliiton-alaisten-sarjojen-kauden-myos-alle-16-ja-17-vuotiaiden-kotimaan-maaottelut-peruttu
 

HELSINGIN JOKERIT RY PÄÄTÖS 13.3.2020
Maan hallituksen suositusten ja SJL hallituksen päätöksen valossa Helsingin Jokerit Ry:n hallitus on arvioinut tilannetta ja päättänyt että kaikki junioreiden harjoitus-, ottelu- ja muut vastaavat kokoontumista vaativat tapahtumat (vanhempainillat, kauden päättäjäiset, iltapäiväjäät jne.) perutaan toistaiseksi. Päätös astuu voimaan välittömästi. Päätöksellä haluamme omalta osaltamme ennaltaehkäistä tartunnalle altistumista.

Käytännön toiminta toistaiseksi, alkaen 13.3.2020:

  • 13.3.2020 alkaen Jokerit juniorijoukkueilla tai seuralla ei ole toistaiseksi tapahtumatoimintaa. Kaikki tapahtumat on peruttu.

  • Vetoamme yhteisön aikuisiin sen puolesta, että suhtaudumme tilanteeseen sen vaatimalla vakavuudella, ja käytämme harkintakykyä liittyen lasten vapaa-ajan toimintaan.

  • Seura, seuran työntekijät, joukkueet, joukkueiden toimihenkilöt ja perheet vastaavat lähtökohtaisesti omissa rooleissaan omista velvoitteistaan normaalien käytäntöjen mukaisesti toimintakauden loppuun asti eli 30.4.2020. Seura neuvottelee palvelutuottajien kanssa vuorojen ja muiden velvoitteiden perumisesta.

  • Osalle ikäluokista on ilmoitettu seuran ja/tai joukkueen puolelta kaudenvaihteeseen liittyvistä aikatauluista. Tämän päiväisen päätöksen myötä emme enää toimi ilmoitetuilla aikatauluilla.

  • Seuraamme tilanteen kehittymistä ja tiedotamme toimihenkilöitä ja perheitä uuden kauden aloittamisesta.

  • Asiaan liittyvissä kysymyksissä viestiketju perheiden kysymyksille on: perhe -> joukkue -> seura.
     

Terveisin,

Helsingin Jokerit Ry hallitus
Valmennuspäällikkö Olli-Pekka Yrjänheikki
Taitovalmentaja Teemu Poussa
Junioripäällikkö Mikko Nurminen