2.2.2023 13:30
Helsingin Jokerit ry

Jokerit tekee paluun EA SPORTS NHL-pelisarjaan

EA SPORTS on solminut kumppanuuden Helsingin Jokerit ry:n kanssa, minkä myötä Jokereiden viralliset peliasut lisätään NHL 23 -peliin 2. helmikuuta julkaistavassa päivityksessä.

Jokereiden viralliset 22–23-kauden koti- ja vieraspeliasut lisätään NHL 23 -pelin EASHL ja Hockey Ultimate Team -pelimuotoihin livepäivityksen muodossa 2. helmikuuta klo 18.00 Suomen aikaa. EASHL-pelimuodossa pelaaja ohjaa yhtä kenttäpelaajaa tai maalivahtia osana joukkuetta. HUT-pelitilassa pelaaja voi rakentaa nykyisistä sekä entisistä peliin lisensoiduista ammattipelaajista oman joukkueensa.

Edellisen kerran Jokerit on ollut osa NHL-pelisarjaa vuonna 2013 julkaistussa NHL 14 -pelissä.

“Jokerit on edelleen yksi Euroopan tunnetuimmista ja eniten tunteita herättävistä jääkiekkobrändeistä. On hienoa tarjota Jokereiden junioripelaajille ja koko Jokerit-yhteisölle mahdollisuus edustaa joukkuettaan NHL 23 -pelissä”, sanoo EA SPORTS:in Sr. International Marketing Manager Jason Nikkinen.

“Loistavaa, että Jokerit tekee paluun NHL-peliin ja yhteisön pelaajat, perheet ja fanit pääsevät pelaamaan omalla Jokerit-logolla”, sanoo Jokereiden junioripäällikkö Mikko Nurminen.

“Todella mahtavaa saada Jokerit mukaan NHL 23 -peliin! Tuo extra lisän pelaamiseen, että pystyy kasaamaan itselleen tärkeän jengin logon ja väreillä varustetun joukkueen”, iloitsee Jokerit U20 -pelaaja Onni Lind.

Voit katsoa aihetta koskevan lanseerausvideon tästä: https://www.youtube.com/watch?v=Jhib0d7C7LU

Videota tähdittää liuta tunnettuja Jokerit-faneja, kuten artisti ja musiikkialan vaikuttaja Ville Galle, Gaselleista tuttu artisti Hätä-Miikka (Miikka Niiranen), tubettaja ja viihteen moniosaaja Jaakko Parkkali, Jokerit-legenda Ossi Väänänen, pelistriimaaja Rapsu (Rasmus Virtanen), nuori artisti DAVI, somevaikuttaja Tuomas Mönkkönen sekä Jokereiden U20 SM-liigajoukkue.

Osana kumppanuutta järjestetään lisäksi Jokerit-teemainen EASHL Thursdays -livelähetys torstaina 2.2. klo 20.30, jossa mukana ovat Rapsu, Hätä-Miikka sekä Jokereiden junioripelaajat Santeri Haakana, Tom Leppä, Onni Leppänen ja Altti Fjäder. twitch.tv/sportsgamergg

 

Lisätietoja:

 Jason Nikkinen, Senior International Marketing Manager, EA SPORTS,

+417 544 22245, jnikkinen@ea.com